بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول شماره تماس برای خسارات واحد‌های مسکونی ناشی از جنگ اعلام شد
سرخط خبرها

وزیر جهاد کشاورزی: صادرات سیب زمینی و پیاز متوقف شد | تأکید بر عدم افزایش قیمت برنج

  • کد خبر: ۳۴۰۶۹۶
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
وزیر جهاد کشاورزی: صادرات سیب زمینی و پیاز متوقف شد | تأکید بر عدم افزایش قیمت برنج
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در مقابل صادرات سیب زمینی و پیاز ایستادیم و در کنار آرامش خاطر مصرف کننده به فکر حمایت تولیدکنندگان هم بودیم، اکنون باید برای جلوگیری از احتکار انبار‌ها به دقت بررسی شود و موجودی و آمار‌ها باید شفاف باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور معاونین و مدیران ستادی این وزارتخانه و به صورت برخط با حضور روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها برگزار شد، گفت: اگرچه کشور ما در جریان جنگ تحمیلی اخیر دچار صدمات و خساراتی شد، اما نیرو‌های مسلح توانمند ایران توانستند جواب‌های مقتدرانه و متناسب با اقدامات دشمن را بدهند.

وی افزود: عناصر منافق و مزدوران صهیونی قصد داشتند مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده و شرایط اجتماعی را به هم بریزند، اما برعکس آن اتفاق افتاد و اتحاد، همدلی و انسجام مثال زدنی‌ای در میان تمامی ایرانیان در داخل و خارج کشور از گروه‌های فکری مختلف ایجاد شد که عاملی برای مأیوس شدن دشمن است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی کارکنان این وزارتخانه از ستاد تا صف، عنوان کرد: خدمات‌رسانی و امنیت غذایی حاکم بر جامعه حتی از ۲-۳ هفته قبل بهتر اتفاق افتاد.

مراقب سفره مردم باشید

نوری به تاکید رئیس جمهور برای مراقبت از سفره مردم اشاره کرد و گفت: در جلسه دولت دکتر پزشکیان رئیس جمهور بر لزوم تسریع و تسهیل موضوعات پیش روی مردم تاکید داشتند و در پایان جلسه نیز تاکید کردند که «مراقب سفره مردم باشید».

وی بر اهمیت ارایه آمار و اطلاعات درست و پرهیز از هیجان زدگی و پیش‌بینی برای تدارکات غیرضروری تاکید کرد و افزود: آمار و اطلاعات و ارقام باید دقیق و صحیح باشد، زیرا همین آمار‌ها مبنای تصمیم‌گیری است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تفویض اختیارات به استانداران گفت: نظارت بر بازار باید دقیق و کامل باشد، همدلی در جامعه خیلی خوب شکل گرفته، اما باز هم در گوشه و کنار افرادی پیدا می‌شوند که بخواهند کالا احتکار کنند، یا افزایش قیمت داده و سوءاستفاده کنند.

وی شرایط کشور را جنگی عنوان کرد و گفت: شرایط حساس است و حتماً باید دقت لازم صورت گیرد، اینکه پیاده نظام نیامده و سنگربندی صورت نگرفته گمان نکنید که شرایط جنگ نیست، مدل و شرایط جنگ در جهان تغییر کرده و کشور ما با کشوری درحال جنگ است که حمایت ابرقدرت‌ها را پشتوانه خود دارد.

برنج ارز ترجیحی می‌گرید و نباید گران شود

نوری بر ضرورت نظارت بر بازار فروش کالا‌های اساسی تاکید کرد و افزود: برنج جزو کالا‌هایی است که با ارز ترجیحی وارد شده و نباید قیمت برنج وارداتی افزایش پیدا کند، تمامی کالا‌هایی که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند همه باید در داخل شبکه توزیع شوند.

وی با بیان این که نظارت و کنترل بازار در شرایط جنگی اهتمام بیشتری می‌خواهد، گفت: اگر شبکه توزیع کالا‌های مصرفی مثل برنج و روغن در برخی شهرستان‌ها نقص دارد یا فعال نیست، سازمان تعاون روستایی فعال شده و شبکه را تکمیل کند. فهرست کالا‌های تحویل باید دقیق باشد و تا گرم و کیلوی آخر آن رصد شود که در کجا و به چه قیمت فروش رفته است.

صادرات سیب زمینی و پیاز متوقف شد

وزیر جهاد کشاورزی بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: ما در این شرایط سخت در مقابل صادرات سیب زمینی و پیاز ایستادیم و در کنار آرامش خاطر مصرف کننده به فکر حمایت تولیدکنندگان هم بودیم، اکنون باید برای جلوگیری از احتکار انبار‌ها به دقت بررسی شود و موجودی و آمار‌ها باید شفاف باشد، تا شاهد احتکار نباشیم.

به گفته وی، اگرچه شرایط جنگی است، اما تداوم تولید، مبارزه با آفات و امراض، کوددهی و موارد این چنینی باید جدی دنبال شود و تولید نباید دچار وقفه و مشکل شود.

نوری اظهار داشت: اگرچه تمرکز و اهتمام بر تنظیم بازار است، اما نباید از تولید در ماه‌های آینده و سال‌های پیش‌رو غافل شویم، مهمترین تکیه‌گاه ما در امنیت غذایی تلاش تولیدکنندگان داخلی است.

وی گفت: در مورد کالا‌های اساسی ارزش افزوده به هیچ عنوان اعمال نشده و همه اقدامات و قیمت‌گذاری‌ها بر مبنای همان «یک درصد» است و هیچ نگرانی برای تولیدکنندگان در دامداری‌ها و مرغداری‌ها وجود ندارد.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: اگر فروشنده‌ای در «بازارگاه» محصولی را فروخته و پول را از دامدار یا مرغدار گرفته، اما کالا را تحویل نمی‌دهد به معاونت بازرگانی منعکس شود، کوچکترین اخلال در این روند باید رصد و گزارش شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->